het Andere





Het gaat erom dat er iets in ons is wat eigenlijk niet van deze wereld is, niet van de dualiteit is, dat dit wakker wordt gemaakt.
Pas dan kun je op weg.
Voordat dit gebeurd zit je verstrikt in het aardse spel, heb je niet echt een toetssteen, een richtingwijzer, een richtsnoer, om hier uit te komen. Meestal is daar dan ook geen verlangen naar. Je vecht om te overleven of zoekt naar allerlei mogelijkheden, met het ikje, om hier uit te komen, of het allemaal wat te verzachten.
Dat Andere kan pas opgeroepen worden door n intens, intens verlangen. Dat blijft de kern, het heilbegeren. Als dit verlangen er nog niet is, zul je ook nooit de ultieme Bevrijding, verlossing verkrijgen. Dan blijf je de vruchten van deze aarde plukken. Soms vruchten die tijdelijk best goed smaken, maar uiteindelijk toch door de tijd achterhaald worden, en heel wrange vruchten kunnen worden.

Je kunt al met dit verlangen geboren worden.
Dan zit het in je aura, ben je al in een ander leven op dit punt gekomen. Dit voel je al vroeg in je leven hier. Veel kan je niet boeien, je doorziet zoveel. Er is een intense pijn over t leven hier op aarde. Dan roep je al snel dat Andere, de Ziel weer wakker, en ga je op weg, ga je verder waar je de vorige keer gebleven bent.
Of dit leven leidt er uiteindelijk toe dat je op dit punt komt. Dat het leven je zo om de oren geslagen heeft, je zo wanhopig gemaakt heeft, dat er niets meer is wat je verlichting kan brengen. Dat je snakt naar antwoorden die het leven hier je niet kan geven. Dat je zo tot overgave komt, alles overgeeft, met lege handen staat. Dat je diepste verlangen is om te Weten, echt te Weten. Dat is t heilbegeren en zo roep je de Ziel op, maak je de Ziel wakker. Dan heb je in dit leven een begin gemaakt waar t uiteindelijk in het leven om gaat, de weg terug naar Huis.
Slechts in de kracht van de Ziel kan deze reis gemaakt worden. In een ontvankelijkheid voor deze Ziel, voor het Eeuwige Bewustzijn, voor het Eeuwige Licht. In een ontvankelijkheid voor de Eeuwige Liefde.



Kagib

En de uitgesproken woorden

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN