Verbinding



De uitdaging mag bestaan dat je de Verbinding nooit meer verliest hoe tumulteus hoe intens hoe druk en chaotisch het ook om je heen is. Dat stuk kun je tuurlijk opbouwen als alles wat rustiger is, je bij jezelf bent, diep in jezelf komen. De Verbinding dieper en dieper maken zodat minder en minder je eruit kan halen als je weer het leven ingegooid wordt met alles erop en eraan. Dan wordt pas zichtbaar of er werkelijk innerlijke veranderingen hebben plaatsgevonden.
Het komt eropneer dat je uiteindelijk alleen nog maar vertrouwt op je binnenste op je Essentie. Je hebt je daaraan totaal overgegeven in alles. Daar heb je rust in gevonden, vrede, daarin ben je vervuld. Van daaruit kun je als een eenheid de wereld tegemoet treden.

Het heeft tijd nodig, ervaring dat deze Verbinding steeds meer geworteld raakt in je wezen in alles wat je doet en bent. Dat je de Verbinding voelt, Weet wat het is, ernaar luistert in hoe t spreekt, het Weten het Geweten van binnenuit. Zo kan de rust en vrede, de gelijkmoedigheid, de blijmoedigheid meer en meer ruimte in je krijgen, kan minder en minder je hieruit halen. Zo blijf je vol heldere stralende energie en is t natuurlijk om intens aanwezig te zijn vol Bewustzijn elke seconde van je leven.

Je kijkt vanuit het Bewustzijn naar alles wat jouw bewustzijn omvat, vanuit een stil onpersoonlijk stuk in jeZelf wat heel is niet van de dualiteit is wat Eeuwig is. Van daaruit wordt alles belicht wat van de tijd is. Dat is verantwoordelijkheid nemen voor je leven en zo zul je meer en meer aan dit Bewustzijn beantwoorden.
Uiteindelijk ben je dan leeg van jezelf geworden, en vol van Bewustzijn het Eeuwige heeft dit je mogen vullen en alles mogen vervullen. Het waarlijk vol-ledig zijn.

Kagib

Reacties

Walter zei…
Een mooi stukje waar ik veel bij voel.
En natuurlijk blijf ik je met vol-ledige overgave volgen~!
;-) En ook vriendelijk groeten...
Kagib zei…
Voor jou ook n hele lieve warme groet he lieve Walter. :)))

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS