vrijmaken



We kunnen alleen ontvangen wat in ons is.
Wat we kunnen bevatten, waar ruimte voor gemaakt is.
Als bepaalde lagen nooit aangeraakt zijn of al heel vroeg deuren dichtgeslagen zijn dan weet je vaak ook niet beter.
Als veel niet ontvangen is wie je bent wat in je is, wat je wezen is.
Dat het niet op aarde kon komen.
Daarnaast zit er natuurlijk gewoon veel verschil in zielen die hier op aarde komen.
Voor velen is t totaal niet te bevatten wat voor de ander vanzelfsprekend en natuurlijk is. Die lagen moeten al een keer wakker gemaakt zijn vrijgemaakt zijn opgebloeid zijn om er nu in te kunnen resoneren, het te kunnen her-kennen, invoelen.
Bij de geboorte wordt al een erfenis meegenomen een achtergrond een pakketje. Dat is geen schone lei. Veel dat nog beleefd wil worden gevoeld wil worden vaak voordat de lagen aangeboord kunnen worden van het vrijmaken van de werkelijke Liefde in het hart. 
De natuurlijkheid van Liefde juist de Liefde die niet van de dualiteit is eigenlijk niet van deze wereld is. Dat die heel natuurlijk zich verbindt met alles en iedereen om zich heen in een heel natuurlijk liefhebben van alles en iedereen.
En die Liefde laat alles wat is heel natuurlijk binnen, een ontvangen van het leven in alles wat het omvat en bevat.
Dat er geen verschil meer is tussen geven en ontvangen.
Dat is de kern van het Wezen van ons Wezen, uitstromen en weer nieuwe stromen van leven toelaten doorlaten proeven ervaren zonder hierdoor aangetast te worden in een Weten in een Zien wat is. Waardoor er waar nodig toch grenzen zullen zijn duidelijkheid helderheid maar niet vanuit beelden vanuit angst maar omdat dat op dat moment gevraagd wordt.

Openheid is dus zo belangrijk.Voor alles, het ontvangen van het leven, alles wat is met een open ontvankelijk hart. Dat zo het Hart kan spreken over alles dat is.
Dan kan elk moment weer nieuw zijn. Eventueel ook confrontatie, pijn, een wond die er is, een wond die geheeld wil worden.
Wil uiteindelijk alles niet weer heel worden een geheel?
Dat zo waarlijk het Zelf jeZelf op aarde kan komen in alles van top tot teen alles bevrucht geheeld kan worden in die Liefde in de Liefde. 
Dat zo de Liefde door ons heen geboren kan worden, openbaar mag worden in alles wat we zijn en doen. Onze woorden onze stilte onze daden de energie/uitstraling waarin alles mag mee doen ook het lichaam. Dat ook het lichaam een belichaming mag zijn van de Liefde. 

Als die vervulling plaats heeft mogen vinden verbindt zich dit met alles en iedereen. Een ware verbondenheid, verbonden zijn, waarlijk een eenheid een één zijn. Ieder die zich maar opent voor dat verbond. Dan stroom je als t ware over omdat het binnenin vervuld is. Dan gaat het leven om geven draaien maar ook een kunnen blijven ontvangen zonder weerstand. Alles vrij en stromend wat maar nodig is. Een waarlijke uitwisseling van energie. Eindeloos stromend, uitstromend, verbindend waar ontvankelijkheid is in wisselwerking. Opwekking in een spiraal steeds weer nieuwe dimensies van beleven en zijn, steeds een ont-dekken vrij maken wat in potentie aanwezig is.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/hB15CdXRSN

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS