dinsdag 14 november 2017

niet doenSteeds komt hetzelfde thema in steeds weer andere bewoordingen terug.
Je kunt het niet doen.
Wat dit ook is.
Het draait om bewustzijn.
Het bewustzijn. Het toelaten van het bewustzijn, hoe het spreekt, kan de verandering bewerkstelligen. Zo mag er inzicht komen en begrip.
Over jouw leven, de betekenis van het leven. Ondergronden/achtergronden van waaruit we leven. Waarom dingen gebeuren, waarom we dingen doen, waarom het leven is zoals het is. Waarom de wereld is zoals die is.
Dit heeft niets met het verstand te maken.
Het komt vrij en hoe meer t vrij mag/kan komen hoemeer je waarlijk vrij mag zijn en mag staan in het leven. Het leven zal meer en meer waarlijk een vrij, bevrijdend Spel mogen worden vanuit een innerlijk beleven en Zijn.

Je zit niet meer vast.
Aan niets of niemand.
Afhankelijkheid verdwijnt.
Je stroomt mee met de Stroom en die Stroom, het Bewustzijn vervult je binnenin.
Alles wat overbodig is valt weg door waarlijk inzicht, door waarlijk begrip. Het verdwijnt. Je hoeft niets meer te doen om iets weg te houden, tegen te houden. Het is doorzien, het is begrepen, het is opgelost. Het raadsel is opgelost in begrip in de Liefde.
En de Liefde blijft over, want dit is uiteindelijk de enige Waarheid.
Jezelf zuiveren, zuiver goud worden betekent, alles laten verdwijnen wat je niet bent. Dat wat je dacht dat je was, van waaruit je ikje zichzelf opgebouwd had, alle overlevingsmechanismen. Alles doorzien en zo mag het verdwijnen.
Je kunt de Waarheid niet aantrekken als een jasje. De Waarheid blijft over als alle jasjes verdwenen zijn, uitgetrokken zijn. Als je de Waarheid geworden bent.
Geen verzet, geen afkeer van de wereld, niet tegen de wereld, al mogen dit allemaal fases zijn, maar waarlijk begrip van/in die wereld en zo vrijkomen van de wereld.
De Sleutel ligt in onszelf.
De Vervulling ligt in onszelf.
En zal aan alles vervulling geven.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/y9ICf6zAFB
Een reactie posten