de Universele Geest



Er is iets in ons wat onaantastbaar is en in Dat zullen we weer waarlijk samenkomen, eenworden, versmelten. Geen subjectief beleven, maar objectief puur hetzelfde ervaren daarin één Zijn. Er is maar een Liefde, de Essentiële Liefde. Die kan van binnenuit vrijkomen. Als die in iemand vrijkomt is dit steeds weer dezelfde Liefde, dezelfde Compassie, hetzelfde Leven. Geen gekleurde blik en beleven vanuit een bepaalde achtergrond, vanuit het verleden, maar tijdloos en universeel.
Dat, de Essentie kan steeds krachtiger in ons gaan werken. Het kan een innerlijk richtsnoer worden van waaruit we het levenspad gaan, onze keuzes maken, onze stappen zetten. Het is Bewustzijn, het is wat we Zijn. Wat we Zijn kan ons aan de hand nemen, leiden/begeleiden van binnenuit waardoor uiteindelijk alles wat we dachten te zijn, alles wat van ons ikje is, ons ego is, verdwijnt. Omdat onze Essentie, ons Zijn het witte Licht dit doorziet, begrijpt, Weet. Het Weten in het hart.

Naarmate dit proces zich verder en verder ontvouwt Weten we ook dat we in harmonie Zijn, wanneer we in harmonie zijn met Zijn, en wanneer niet. Helderder en helderder kunnen we dit onderscheiden als het Licht het ware Inzicht zich meer en meer mag openbaren mag tonen, in mag lichten, belichten, verlichten.
Zonder iets hiervoor te hoeven doen zullen we uiteindelijk in Liefde zijn, in vrede zijn. Geen verkramptheid, geen strijd, omdat dit overblijft, die Liefde, die vrede, die harmonie. De corrigerende werking, het corrigerende Licht hoeft minder en minder plaats te vinden want het is vervuld. Je bent in harmonie. Je bent in Liefde en je hoeft slechts hierin mee te stromen.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t1oCuavZYh

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS