verantwoordelijkheid



We zijn hier om ervaring op te doen. De kern daarvan is dat we als t ware uit de eenheid gevallen zijn.
Maar uiteindelijk komt er n moment dat alle wegen doodgelopen zijn en dan kan de ommekeer komen, de Verbinding gemaakt worden met het Eeuwige Bewustzijn.
Dan ga je de weg terug naar Huis,terug naar die eenwording maar nu Bewust. Dan kun je er ook niet meer uitvallen.
Voor dat Bewustzijn is niet zoveel belangrijk wat we hier doen. Uiteindelijk moeten we alles achterlaten lost alles op in dat Bewustzijn. En toch is alles belangrijk. Het belang daarin is dat ieder individu ooit tot die ommekeer komt de Verbinding maakt met dat wat niet van deze wereld is niet van de dualiteit is.
Dat Bewustzijn is Liefde zonder tegenpool en die Liefde Weet omvat alles in dit Weten met Liefde.
Die Liefde wil door ons heen op aarde komen van top tot teen in alles, alles met die Liefde bevruchten alles weer heel maken.
In een openstellen van het hart kan het Hart gaan spreken waar de Liefde zich kenbaar maakt.

Als die Verbinding gemaakt is met dat Bewustzijn kunnen we niet meer onder onszelf uit. Dan spreekt Het in alles wat we doen alles wat we denken wat we zeggen, al onze handelingen. Zonder oordeel maar je Weet t. Je Weet van waaruit. Dat is de ware verantwoordelijkheid nemen voor het leven in het antwoorden op,  en zo meer en meer beantwoorden aan dat Bewustzijn.
Het Universele Bewustzijn is er dus op gericht om alles weer een te laten worden met dit Bewustzijn. Juist mensen die daar niet vanuit leven zijn daarin ook hartstikke belangrijk als spiegel als prikkel als blokkade als toetsing, wat maar nodig is. Maar dan gaat t er maar om welke spiegel wil jij zijn?
Wil je een Licht zijn in jouw oprecht puur echt zijn, overal waar jij bent, in een luisteren naar je Hart?
Of deel van de duisternis om iemand eventueel nog dieper de duisternis in te brengen waar hij/zij misschien weer wel uiteindelijk toch in de samenballing tot n doorbraak komt.
De kern is doe jij nog wil jij nog?
Onze eigenwilligheid is de grootste blokkade voor het Licht voor de Liefde.
Het gaat om tot het niet mijn wil maar Uw Wil geschiede te komen. Dan ben je op weg, in een meer en meer alles overgeven.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/72XYEVq3Hp

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS