OORLOG EN VREDE



Echte Liefde is van een totaal andere orde dan wat we over het algemeen onder liefde verstaan. Echte Liefde is de grootste Kracht, en die Liefde, is het zwaard dat de oorlog in jezelf veroorzaakt als je er voeling mee krijgt.  Die Liefde zal dwars door alles heen uiteindelijk de ware vrede kunnen brengen als je dit louteringsvuur in gaat.


Dat is dus waar het om gaat. Een totaal andere Kracht moet bij de mens binnenbreken, dat is het zwaard. Dat is het Vuur, het Liefdesvuur dat  je kan louteren als je hiervoor open gaat, de confrontatie hiermee aangaat.

Zonder dat Vuur is geen werkelijke verandering mogelijk. Zonder dat Vuur zal de oorlog blijven en we gevangen blijven in onszelf in ons dierzijn en de schijn waardoor we ons op eindeloze manieren laten betoveren.

Alles op zijn kop, alles is anders, er is geen andere mogelijkheid.


Dus de confrontatie met Het Licht met het Bewustzijn is het zwaard wat de oorlog en gespletenheid in jezelf zichtbaar maakt. Deze oorlog aangaan, dit voelen, doorvoelen, niet er tegen vechten maar ontmaskeren, ontzenuwen, ontkrachten, doorzien wat het is, wat er gebeurd wat er met je gebeurt. Wakker wordt in de confrontatie met het Licht in jezelf.


Je komt dan in het Licht te staan, geen vlucht meer mogelijk, en wow dat doet pijn, dat kan een pijnigend vuur zijn maar als je er doorheen gaat een louterend, een bevrijdend, een helend vuur.

Maar als je het proces niet ingaat, dan zal er oorlog zijn en blijven buiten als reflectie van de binnenwereld van mensen. Dan zal de verdeeldheid blijven, de gespletenheid.

Dus steek het zwaard van de Liefde in je hart en laat het doden alles wat illusie is wat oorlog veroorzaakt, alle gespletenheid en verwarring.

Wat over blijft is waarlijke vrede onaantastbaar, onverwoestbaar en Eeuwig. Dat wat niet te doden is.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-8LNuVeLldF


Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS