gedachteoverdracht



Hoe vrij zijn we werkelijk? We kunnen op zo ontzettend veel manieren gemanipuleerd worden, ja ook door onze gedachten. Het is maar waar we gevoelig voor zijn. Daar wordt ook op in gespeeld, mee gespeeld, je wordt bespeeld, heen en weer gegooid.

Daarom is zelfkennis zo ontzettend belangrijk dat je ziet, doorZiet overal waar je manipuleerbaar bent, ziet waar je gevoelig voor bent en wat de reden hiervoor is.
Wat is echt van jouzelf?

Bijna altijd speelt het verleden door het heden heen. Alles wat nog zit in je onbewuste. Met wat nog onbewust in jou is daarmee kan gespeeld worden, daar komt het op neer. Allerlei touwtjes waar aan getrokken kan worden en jij volgt gewillig en denkt dat het jouw wil is jouw gedachte.
Breng het in het Licht, laat het daar verbranden door inzicht, dat je Ziet. Alleen zo kun je waarlijk vrij worden, door je vrij te maken van dat verleden.
En dan nog is er een Stroom, een Beweging, wat Wil, waar je meer en meer mee samenkomt samen vloeit, in meebeweegt. Maar hierin is dan geen enkel belang of verlangen meer, niets meer waar het ego iets mee kan, niets meer wat jou dan uit die Bedding kan halen.
Dat is Vrijheid, dat is ware vrije Wil. Niets moet meer, je hoeft er niets meer mee maar je wil niets liever dan trouw blijven aan die Wil.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-zqpy16ran5

Reacties

Walter zei…
Trouw zijn aan wie je bent, en diep van binnen weten we dat!
Walter zei…
Altijd jammer dat ik de enige ben die reageert...juist terwijl deze dingen zo belangrijk zijn!
Hug van mij ;-)
Kagib zei…
Ja, Walter, maar ben blij dat je reageert. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren. En ja de lezers zullen altijd ver in de meerderheid blijven ook op Facebook, al is er daar best een mooi actief groepje ontstaan die vaker zichzelf kenbaar maken. In verbondenheid. :)

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN