het Levende



Het gaat om jezelf volledig in het nu te brengen, totaal in het nu, wat nu om je heen is, wat nu is wat nu in je is. En als je daar bent, totaal, dan nogmaals bekijken doorvoelen waar je je nu zo druk over maakt, waar je vol van bent, dan kan dit alles een heel ander aangezicht, beleven krijgen. 

Echt voeling krijgen met de Levende jou, wat waarlijk Levend is in jou, wat Eeuwig is in jou. Wat jou draagt, wat alles en iedereen draagt en omvat in Liefde. Dat wat Weet. Daar voeling mee krijgen Dat kan dus alleen in het nu. Dan zal alles waar je eerst zo vol mee was, zat, misschien heel anders gaan voelen, misschien wel veel verdwijnen, oplossen in dat voelen in dit Zien.

Als je het eenmaal echt gevoeld hebt wat waarlijk Levend is in jou, dan Weet je ook als je er weer uit bent. Je enige verlangen is dan dat alles gezien mag worden wat er tussenin gekomen is, dat alles in het Licht mag komen zodat je weer op mag gaan in dat Licht. Want in dat Licht voel je je gedragen vervuld, voel je Liefde zonder afhankelijkheid. Voor dat Licht wil je alles achterlaten.
Dus iets belangrijkers is er niet, jezelf meer en meer wortelen in dat Levende, daar meer en meer voeling mee krijgen. 

Er moet een verlangen binnenin groeien om dat Levende te willen, jezelf te openen, meer en meer, zodat je meer en meer mag voelen wat dat Levende is. In die voeling wil je dan niets liever dan je daaraan over geven wat het gevolg hiervan ook is. 
Alles wordt je in dit proces afgenomen. Alles wat je denkt te zijn, denkt dat is. maar je krijgt alles terug, beter gezegd je krijgt dat terug waardoor alle verlangen aan iets anders verdwenen is. Daarin is het dan vervuld, ben jij tot vervulling gekomen.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-70xFqRLkKn


Reacties

Walter zei…
Regelmatig jezelf in HET nu brengen geeft helderheid, beste vriend! ;-)
Kagib zei…
Precies Walter, dan leef je echt, in het nu. :)

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN