MEEBEWEGEN



Ja, waarin ligt de reden dat bepaalde mensen een grote aantrekkingskracht hebben, aantrekkelijk zijn en anderen weer niet?

Valt dit terug te voeren op je ouders, je moeder, je vader?
Is er meer?

Waarom komt t zo vaak voor, in het kader van relaties, dat er sprake is van tegenpolen. Vaak is hiervan het gevolg dat de ene de ander onderdrukt. Geen vrijheid, geen vrije ontplooing, waarom?
Je zoekt buiten jezelf naar n bepaald beeld. Iets wat nog niet vervuld is in jezelf?
Maar ja gaat door deze fixatie niet heel veel van het leven verloren?

Door bepaalde fixaties vanuit het verleden is het heel erg moeilijk om nog mee te kunnen bewegen met het leven. Alles vastgezet in beelden, gefixeerd, gekristalliseerd. Daardoor ontstaat afhankelijkheid, vechten om de beelden te behouden, onzekerheid, eenzaamheid.

Soms ben je gewoon niet meer op de goede plek, is het niet meer in harmonie met je Wezen. Dit Weet je uiteindelijk in jezelf of dit zo is. Tuurlijk is een onderzoek hierin nog heel belangrijk, misschien dat buiten, in je huidige werk of relatie veranderingen kunnen komen waardoor het weer wel helemaal goed kan voelen. Maar als dit uitgeput is, er echt geen mogelijkheid meer is, dat t nog steeds niet goed voelt. Durf je dan los te laten, over te geven, stappen te zetten? Misschien in het ongewisse maar in Verbinding juist de meest zekere.
Zo kun je steeds weer werkelijk je plek vinden.

Kagib

En de uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-PEaElEsSW1

Reacties

Populaire posts van deze blog

HET PAD

eigenwilligheid en de Wil

NIET-DOEN