ONDERWEG



We zijn allemaal onderweg in allerlei stadia van ontwikkeling.

Het Licht is er daarin altijd voor ons, maar kan helaas lang niet altijd ontvangen worden, er is geen ontvangstkanaal voor. Ook dat is een fase. Mbt mezelf waarom kon ruim 35 jaar geleden bij mij die her-kenning plaatsvinden waardoor ik een soort ommekeer maakte en waarom bij n ander niet?

Omdat t er al was, en een ander die zou hetzelfde boek lezen en totaal niks ermee kunnen. Er zou gewoon geen resonantie zijn. Het moet dan nog n keer beleefd gaan worden, wakker gemaakt worden.
Bij vele is dat stadium nog niet aangebroken.
En ook daar is niks mis mee, ook dat is wat t is. 

We doen allemaal ervaringen op, en zo komen we tot n bepaald punt wanneer die ontvankelijkheid die mogelijkheid tot ontvangst er wel is.
Het mooie is dat als t Bewustzijn groeit dat er een waarlijk begrip is en van daaruit Liefde is voor al die mensen die onderweg zijn in al die stadia van ontwikkeling. Het oordeel is verdwenen, de verwijten zijn verdwenen, er is Liefde. En die Liefde die geeft alles wat die in zich heeft. Iedereen mag die Bron aanboren. Die Liefde stapt in al die werelden en voelt/proeft wat de mogelijkheden zijn in delen, wat dat moment vraagt.

Dit kan niet gebeuren als wij op de voorgrond staan, als wij willen doen, als er op vele vlakken eigenwilligheid is. Dan kan de Stroom zich niet kenbaar maken door ons heen.
De uitdaging voor wie ontvankelijk is voor dat Licht ligt er dus in, om zichzelf werkelijk in het Licht te zetten, te laten doorlichten, belichten, zich te laten inlichten. Zo kan het ego oplossen in het Licht zodat de Liefde overblijft.


Kagib

En de uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-XmkErOinhK


Reacties

Populaire posts van deze blog

HET PAD

eigenwilligheid en de Wil

NIET-DOEN