mogelijkheden





Er liggen zo'n geweldige mogelijkheden in dit tijdskader.
De voorwaarden zijn geschapen, in ieder. In ieder geval hier in het westen. Juist door t wegvallen van alle dogmatische systemen kunnen de Zonen en Dochters van God door ons heen op staan.
Als we hier toegang voor geven, ruimte voor scheppen. Als we verdwijnen zoals in de bijbel Johannes zegt: Ik moet minder worden, zodat Jezus op kan staan.
Dat is t proces waar t om gaat.
En als dit je enige verlangen is om dit proces, deze Opstanding te laten plaatsvinden, dan is er mogelijkheid dat dit gebeurd, stapje voor stapje.
Geen abstracte verafstaande beelden meer uit verstofte boeken die op eindeloze manieren geïnterpreteerd worden, maar concrete realiteit in het nu.
De verwerkelijking van het Allerhoogste Zijn door jou heen.
En dat Allerhoogste Ben jij uiteindelijk, is iedereen.
Alleen alles wat er voor is gekomen, wat wij opgebouwd hebben moet verdwijnen. Maar het Allerhoogste Zijn, het ultieme Geluk blijft over.
En dat is niet Jantje of Pietje of Marietje maar een universeel onpersoonlijk Bewustzijn dat door ons heen tot uitdrukking mag/kan komen. Waar we waarlijk weer in één zullen worden, zullen versmelten in dit Bewustzijn.

Het uitzuiveren van alles daar gaat het om, het doorlaatbaar worden.
Geen instrument zijn van een andere kracht maar het Zelf zijn. Je bent dan Dat, je hebt Dat bevrijd. Je bent dan compassie, Liefde, je bent dan de Waarheid. Zoals Jezus schijnbaar hoogmoedig zei, ik ben de Waarheid de Weg en het Leven.
Maar dat kunnen wij ook worden als we dit Bewustzijn in ons vrijmaken. Het Bewustzijn wat tijdloos en universeel is.
Dit is geen relatieve waarheid, een van de vele denkwijzen. Dit is de uiteindelijke Vervulling van het Leven.
Het is echt geen utopie. Het is maar wat je wil, wat je intentie is van leven.
Je wordt licht. Alles wordt licht, gedragen door het Licht. Je wordt dat Licht, je wordt een met het Licht, met de Liefde. Je kunt Liefde niet doen, je bent Liefde of je bent t niet. Je bent uitdrukking van de Liefde of van iets anders. En dat andere moet verdwijnen zodat de Liefde overblijft.
Je bent dan echt een vrije mens, een vrije Stroom van Zijn van Liefde in Verbinding met het Leven. Dat zal uitstromen wat nodig is, wat gevraagd wordt.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://www.megaupload.com/?d=RHGQDUUW

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS