persoonlijkheidsverwisseling





Het gaat erom dat wij, onze huidige persoonlijkheid, ons ego, verdwijnt.
Wij moeten verdwijnen pas dan kan dat Andere in ons opstaan.
Dit gaat niet vanzelf, het is een proces. Het proces van de persoonlijkheidsverwisseling. Hoemeer wij ruimte maken voor dat Andere hoemeer dat Andere in ons op kan staan.
Dit kunnen wij niet zelf doen. Dit kan alleen door ontvankelijk te zijn voor de Christus, de Essentie. Daar naar luisteren, daar gevoelig voor worden. Het Licht in de duisternis waardoor de duisternis mag verdwijnen.

Dit proces gaat dus heel ver. Alles wordt uiteindelijk omgezet, alle lichamen, het fysieke lichaam, het astrale lichaam, je aura, het mentale lichaam. Je denken, je voelen, alles wordt anders. Je wordt de Nieuwe Mens. Niet van de tijd maar van de Eeuwigheid. Bij iedereen waar dit plaatsvindt zal her-kenning zijn, eenwording, een Ziel, een Wezen zijn, een in Liefde.
Voorwaarde dat dit proces in gang kan gaan is dat dit Andere wakker wordt. Anders weten we niet eens dat er een verschil is. Dus er moet n resonantiemogelijkheid zijn, een aanrakingspunt. Als dit aanrakingspunt er niet is, dan heb je ook eigenlijk niks aan deze hyve. Want deze hyve gaat erom dat dit proces in gang gaat en voortgang vindt. Het spreekt vanuit dat Andere, vanuit de Essentie tot jouw persoonlijkheid, jouw ego en aan de andere kant probeert het zich te verbinden met jouw Essentie, dat je dit her-kent in jezelf.

Kagib

De uitgesproken woorden

Reacties

Walter zei…
Het lijkt erop als of je dit eenmaal in jezelf hebt ontdekt en er in meegaat, of het zich min of meer vanzelf voortzet. Althans die weg wordt steeds helder en duidelijker en beter te herkennen...
( Of zat er een roestig spijkertje in mijn bed en klets ik maar wat? hihihi)
Een liefdevolle groet uit Gouda.
Kagib zei…
Volgens mij valt dat wel mee met die klets lieve Walter hihihi

T is uiteindelijk maar één Weg en iedereen die m opgaat daar her-ken je t daar is ware verbinding ware verbondenheid. :)))

lieve zonnetjesgroet Kagib

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN