reinmaken vh hart



Uiteindelijk is er nog maar een verlangen. Het verlangen weer waarlijk Thuis te komen. Dat Thuis ligt binnenin en van daaruit zul je overal thuis zijn.
Meestal gaat hier heel veel aan vooraf voordat dit verlangen werkelijk wakker wordt, dat dit nog maar het enige verlangen is.
Het is niet het verlangen van het ego. Het is de roep van het Eeuwige dat je hoort. Je enige verlangen wordt dan om hier weer mee te versmelten en alles te laten verdwijnen wat ertussenin staat.
Dit proces heeft gevolgen, maakt heel veel wakker, maakt zichtbaar alles wat eerst verborgen was.
Dit is het reinmaken van het hart.
Het hart zuiveren van zoveel waardoor uiteindelijk God zich mag openbaren door het hart heen, in diepste Wezen.
Dat God, het Goddelijke zich vrij mag/kan uitdrukken.

En eigenlijk is dit niks, en daardoor alles. Het is helemaal leeg en daardoor vervuld.
Vanuit het niets, vanuit die leegte, als alles stil geworden is, verstild is, gaat de Stroom verder, de verandering, de transformatie.
Want de verandering eindigt nooit.
Dit alles kan niet begrepen worden met het verstand.
Het verstand kan dit niet bevatten, niet ontvangen, zet het slechts om in beelden.
Pas als t bij jou tot innerlijke werkelijkheid geworden is zul je Weten dat het zo is, is het een vanzelfsprekendheid geworden, is het in alle eenvoud de Waarheid.
En voor de rest, als dit je enige verlangen is, het reinmaken van het hart dan zal God in jou je hierin steunen, begeleiden, leiden, van binnenuit. Als je jezelf hieraan over gegeven hebt, alles over gegeven hebt dan mag de ware Zekerheid zich van binnenuit openbaren.
Dat in ontvankelijkheid, alles weggebrandt mag worden door de Oerkracht, door de pure Liefdeskracht. Dat zo transformatie plaats mag vinden. Een innerlijke omzetting tot de uiteindelijke Opstanding.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://www.mijnbestand.nl/Bestand-4VZJ7ROILKWL.mp3

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS