het Weet



Er is iets in ons wat de toekomst weet.
Maar dat geeft die niet prijs.
Het zal zich in volledige harmonie ontvouwen als we willen luisteren vanuit het moment, levend in het eeuwige moment.
Uiteindelijk kunnen we niks versnellen of tegenhouden, al denken we dit vaak wel. In de grote lijnen bestaat toeval gewoon niet.
Maar als we die Verbinding gemaakt hebben dan zijn we een harmonieus deeltje van het spel, en zal alles zich steeds precies op het juiste moment openbaren. Dan is er vaker sprake van synchroniteit.
Dan hoeven we slechts mee te gaan, luisterend naar ons hart en voor alles wordt gezorgd. Van binnenuit voelen we ons gedragen.


Zo kan het leven een groots, een geweldig avontuur worden, als er niks moet. Als je niks wil vasthouden, je nergens aan vastklampt. Dan kan het een ont-dekkingstocht worden en wordt t zeker nooit saai als elk moment gewoon vol leven is, vibrerend en stralend. Als steeds alles nieuw en in verandering is.
Het gaat niet om buiten, het gaat om wat binnenin is daar begint het. Daar begint het sprookje. Daar van uit kan zich het mooiste wezenlijkste, liefste, meest vreugdevolle openbaren en tot uitdrukking komen.
Als we er niet meer tussenin staan, niet alles vastgezet hebben, niet vol zitten met beelden, met wat zou moeten en wat niet mag en wat we willen.
Dan kan er een vrede binnenin wakker worden, een ervaren het is goed, het is gewoon helemaal goed. Ik ben beschermd door Dat. Ik word geholpen door Dat en gedragen en geleid door Dat als ik open blijf. En Dat Weet. Dat Weet alles wat zich wil ontvouwen, heeft het totale overzicht. Dat is het Plan met mijn leven en in afstemming met Dat ben ik in harmonie met dat Plan.
Waarom zelf de toekomst willen bepalen, als dat wat van binnenuit zich zou kunnen openbaren ver voorbij je grootste, je mooiste, je diepste dromen en verlangens ligt?


Kagib

De uitgesproken woorden:


http://we.tl/11V3J5ZPtF
 
 
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS