naar binnen geroepen



Juist als je jezelf heel, heel diep opent voor God om maar zo te zeggen kun je jezelf heel diep openen voor alles en iedereen om je heen.
Dan kun je die Liefde voelen die jou draagt. Dan mag er een ervaren komen hoe wijs hoe volmaakt alles is. En zo in die Verbinding kan dan waarlijk die Liefde vrijkomen voor alles en iedereen om je heen.
Dat is dan ook niet meer jouw liefde maar de Liefde die je vrijgemaakt hebt. Die Liefde is uiteindelijk in iedereen.
Hoemeer je vervuld bent in die Liefde, kun je waarlijk de ander liefhebben omdat t niet meer vanuit gemis voortkomt.
In dat proces betekent t tuurlijk niet dat je daarin menselijke genegenheid en warmte opzij moet schuiven. Juist belangrijk dat je dit ook toe kunt laten, kwetsbaar kunt zijn, je durft te openen hiervoor, hierin geraakt kan worden. Maar hoemeer dat Andere je vervuld hoemeer de behoefte wegvalt vanuit gemis die verbinding te maken. Meer en meer wordt t een waarlijk geven om die ander een overstromen zonder verlangen iets terug te krijgen. Gewoon dat t in t moment opgewekt wordt en dan weer verder stroomt.

Het grootse is dat uiteindelijk in ontvankelijkheid alles groots mag/kan zijn als we hiervoor ruimte geschapen hebben. Dan kan r zo vaak die verwondering zijn, een aangeraakt zijn omdat de mogelijkheid er is, het verweer, het beeld verdwenen is. Helemaal open waardoor je zoveel mag/kan ontvangen. Een gedragen Weten door die Kracht. Geborgen daarin zijn en die uiteindelijk overal om ons heen is, ons daar kan raken. En ja als wij stil geworden zijn kunnen we waarlijk horen hoe t Leven spreekt in alles.

Kagib

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS