inLicht



Het Licht is de Verbinding.
Onder leiding van het Licht kan de Weg gegaan worden.
Zonder Verbinding is er geen mogelijkheid het Pad te gaan.
De kern is dat jij het niet kan doen, slechts n openstellen toelaten vh Licht. Dan zul je het Weten, zul je het Zien, doorZien zo kan waar nodig geneutraliseerd worden wat je belemmerd wat tussen het Licht in staat. Echt het leven door je heen laten gaan, alles dat is, je open stellen voor de Werking daar gaat t om.
Alles is energie. En alles en iedereen wat om je heen is toont daarin iets, maakt daarin iets zichtbaar. Je hebt iets opgeroepen roept iets in de ander op wat verbinding heeft met jouw energieveld jouw beleven jouw afstemming. Daarin valt zoveel te lezen. Zo binnen zo buiten, wat resonantie met jou heeft komt op je af. Uiteindelijk alles heel relatief. De wereld toont een spiegel over jezelf wat in jou is. Ook wat die ander in jou opwekt, wat is de betekenis hiervan, welke tekens worden hierin gegeven? In alles steeds de kans om disharmonische energietjes waar jij vol van bent te neutraliseren zodat de Energie meer en meer helder ervaren kan worden. Dan hoef je slechts nog mee te bewegen.

Praat hierin helemaal uit eigen ervaring. Leef nu als t ware al vele jaren in het paradijs, kom eigenlijk nog mini minimaal conflict om me heen tegen, een hele harmonieuze wereld, wie het ook is die ik tegenkom.
Maar dit is echt wel anders geweest, dat ik wel reacties opwekte, mensen me uitdaagden, agressie opwekte etc. etc. Maar doordat alles binnenin veranderde veranderde alles buiten.
Het meest concrete vb hiervan had ik nu alweer boel jaar geleden.
Toen was ik toch weer eens betrokken geraakt bij n demonstratie een blokkade al zat ik helemaal niet meer in die energie in het tegen iets zijn.
Maarrr er waren daar dus ook n boel hele boze boeren en werknemers die t helemaal niet leuk vonden dat we daar waren.
In n opwelling ben ik toen opgestaan, en toen keek ik ze heel rustig liefdevol een voor een aan. Tuurlijk niet als n truukje maar vanuit n innerlijk beleven en zijn. En bij ieder die ik aankeek veranderde de energie helemaal. Alle boosheid verdween, ze werden onzeker, begonnen n beetje te glimlachen, naar me te lachen. Achteraf hoorden we dat ze ergens knuppels hadden opgeslagen, die ze hadden willen gebruiken, maar dat is r toen helemaal niet meer van gekomen.
Maar hierin werd dus heel tastbaar zichtbaar hoe sterk energie uitwerkt.

Weerstand werkt niet, wekt weerstand op.
Ook zomaar alles laten gebeuren is voor niemand goed.
Het gaat erom dat je tot n beleven in jezelf komt dat jij er mag zijn en dat de ander er mag zijn. Dat je vanuit innerlijke Kracht grenzen kunt aangeven in een Zien in een Weten wat er gebeurd. Dat je doorZiet wat gebeurd met het Licht van de Gnosis, jezelf doorziet, dat dit doorLicht wordt, en zo waarlijk tot inzicht mag komen.
Je trekt aan waar je resonantie mee hebt. Wat gezien wil worden in jou komt op je pad, wordt zichtbaar in je omgeving. Je hebt er op n bepaalde manier affiniteit mee, in wat voor vorm dan ook.
Je roept in de ander op wat in jezelf is.
Er is als t ware nog n wond in jou die genezen wil worden, die geheeld wil worden, waarin je nog niet heel bent.

Maar als je juist meer en meer geheeld hebt krijg je een heel andere resonantie, trek je heel wat anders aan. Dan verdwijnen de conflicten, wordt alles harmonieus, de ander hoeft niets te tonen wat je nog moet zien dus zal dit over het algemeen ook niet tonen. Je roept ook n andere reactie op in die ander.
Je straalt geen disharmonie meer uit dus er zal ook nog minimaal disharmonie op je pad komen.
Tuurlijk kunnen er situaties zijn waarin je nog wel heel veel emoties in de ander opwekt, maar dan is t maar wat dit in jou opwekt. Wat maakt t in jou wakker. Maar over het algemeen als de innerlijke wonden geheeld zijn zul je in een harmonieuze wereld leven.
Komt eropneer de wereld bestaat niet, de wereld toont onze binnenwereld, zo binnen zo buiten.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://www.mijnbestand.nl/Bestand-Z6OPDXHREIJ3.mp3

Reacties

Walter zei…
Werkelijk weer een prachtig helder stuk, Kagib.
Warme groet
Kagib zei…
Dank je Walter, nog n heel fijn weekend voor jou. :))

lieve warme groet Kagib

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN