onderzoek



Als de Verbinding gemaakt is, dat je m echt voelt, dat ware Licht dan geef je jezelf hieraan over. En dan ben je uiteindelijk alleen hier nog maar trouw aan, hoe dit spreekt, wat je hierin ervaart. Dan ligt daar het ankerpunt het fundament en de rest komt op de tweede plaats.
Dan Weet je ook wat wil. Dan Weet je wat is. Dat volg je, het zijn op de juiste plek op het juiste moment. Van daaruit doe je dan bepaalde dingen wel en andere dingen weer niet. Dit kan steeds zuiverder ervaren worden als alle eigenwilligheid verdwenen is, jouw wil, wat jij wil. In de weg daarnaartoe kan het Licht hier dan inzicht in geven waar jouw wil uit bestaat, waarom je iets wil of niet wil.
Luister naar je binnenste. En als je dan niet volledig voor iets kunt gaan, als er weerstanden zijn, dan is t altijd goed om binnenin te kijken wat de betekenis hiervan is. Zijn er aspecten binnen die situatie die willen veranderen? Is er iets in jou waardoor je misschien dingen anders kunt gaan zien beleven? Of ben je echt niet op de juiste plek.

Als je in harmonie bent met dat Andere dan zul je heel eenvoudig alles geven wat je hebt en bent. Dan ben je daar op je plek. Je doet gewoon met volle inzet wat gedaan wil worden, kan alles zijn. Al ligt niet het fundament van belang in wat je doet. Nee dat fundament ligt in van waaruit je het doet, wat je bent, wat je hierin uistraalt hoe je met dingen omgaat. Daarin wordt zoveel zichtbaar.
Alles is belangrijk niets is belangrijk. Maar in alles wat je doet straalt iets vanuit. Als jij met n licht blij hart je ding doet je werk doet, zullen mensen om je heen dit voelen. Daarin ook duidelijk voelen als t niet meer goed is, je over je grenzen gaat, tegen jezelf ingaat vanuit wat voor motief achtergrond dan ook. Maar als je t ankerpunt in jeZelf gelegd hebt, verbinding hebt met dat Licht zal dit ook heel harmonieus zijn werking hebben in alles. Dan Weet je wat wil wat goed is wat goed is voor jou en voor de ander. Uiteindelijk ben je dus alleen nog maar trouw aan dat Andere in alles wat je doet en bent. En elk moment wordt iets anders gevraagd, daar voeling mee krijgen. :) ))

Als er innerlijke strijd is, doorvoelen wat de betekenis hiervan is.
Als je jezelf uitgeblust voelt, wat is de reden hiervan? Wat heeft je laten uitblussen?
Je werk geeft je geen energie meer, waarom niet?
In t eerlijk dit alles in jezelf onderzoeken dan kan misschien je beleving over je werk of n andere stuatie waarin waarmee je zit, veranderen. Dat je t anders ziet en beleeft en alles weer kan gaan stromen.
Stel jezelf innerlijk de vraag, waardoor krijg ik binnen mijn huidige werk mijn huidige situatie geen energie?
Waarom voel ik me uitgeblust?
Wat is t antwoord van je hart?
Alles innerlijk onderzoeken. Bv je doet heel erg je best, maar eigenlijk beetje geforceerd, dwangmatig. Waarom? Om in goed daglicht te staan, aardig gevonden te worden?
Dan kan t n goede nieuwe fase zijn om dit niet meer te doen misschien tot n natuurlijkheid komen, gewoon je ding doen, wat goed voelt wat echt goed is voor je.
Belangrijkste in alles is dat je trouw bent aan jezelf. Dicht bij jezelf blijft, luistert blijft luisteren naar je hart. Dat het jouw intentie is om in dit nu te voelen wat werkelijk is wat werkelijk wil wat werkelijk in je leeft. Dan kan het Leven je helpen en je precies dat geven wat je nodig hebt in je proces.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://www.mijnbestand.nl/Bestand-DAR8PCWE4ZNI.mp3

Reacties

Walter zei…
Het meest zuiver kom ik mezelf tegen in mijn schilderen...waar ik gelukkig de verbinding weer mee heb gevonden.
Het volgen van mijn 'hart' kan hierin best een confronterende strijd opleveren.
O ja, een kleurrijke groet dit keer! :-))
Kagib zei…
Dank voor je delen lieve Walter. :)))

Ja heel intigrerend wat je schildert, kan me voorstellen dat r heel innerlijk proces achter zit. :)))

lieve warme groet Karel

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN