de Ziel



Hoe meer dat de Ziel in jou ruimte krijgt, je het spel doorzien hebt, kan het je niet meer gevangen nemen, kun je er niet meer bevangen door raken.. Het doet je allemaal niet zoveel meer, het gevecht is voorbij. Je hebt gevonden wat alles omvat. Alles omvat met begrip met Liefde en niemand kan je daar dan meer uithalen. Dan ben je niet geïsoleerd van die wereld, juist niet. Je bent verbonden met alles en iedereen in die Liefde.
Het komt eropneer, alles is dan recht gemaakt en daardoor is er ware recht-vaardigheid. Je Liefde is voor iedereen, als een vanzelfsprekendheid. Overal waar ontvankelijkheid is stroom je uit, en waar geen ontvankelijkheid is. Ook hen omvat je met Liefde met begrip. Er is geen oordeel meer, geen vijand, geen voor of afkeur.
Je hebt in alle eenvoud lief.
Dit kan nog confronteren, in wie je bent. En alles wat nog niet recht in jouzelf gemaakt is zal intens oplichten, zichtbaar worden totdat het gezien is en oplost in het Licht.
Je Ziet wat is, doorziet wat is en doet in het moment wat nodig is.

Zolang je heen en weer gegooid wordt kan de Ziel zich niet openbaren, in je groeien, zich door jou heen uitdrukken.
In de Ziel, vindt je de ware rust, de ware gelijkmoedigheid, vindt je het midden. Niemand kan je daar uiteindelijk dus meer uithalen omdat er niets is wat je kan raken al sta je totaal open. De Ziel is onaantastbaar. De Ziel is was en zal altijd Zijn in Eeuwigheid.
Uiteindelijk wordt je daardoor heel onpersoonlijk. Ook dit kan erg confronteren omdat er vaak de associatie is dat je dan gevoelloos bent. Maar emotieloos is wat anders dan gevoelloos. Er is juist een intens medegevoel, meeleven. Het is een stille Kracht maar ook een heel zachtmoedige kracht.
Als werkelijk die Ziel in jou heeft mogen opstaan, dan zal het meer en meer aspecten kunnen gaan vertonen, zullen er meer en meer openbaringsmogelijkheden komen. Dit betekent een grote verantwoordelijkheid. Een verantwoordelijkheid die je dan ook kunt dragen omdat je beantwoordt aan, het antwoord geeft aan de Ziel.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/1leV6vwjgD

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS