het Licht



Dwars door alles heen wat we doen en zeggen spreekt God. Het spreekt als Geweten en Weten. Als we willen weten willen luisteren dan kan hierin veel gezien en ervaren worden.
Een ruimte hiervoor scheppen voor deze Stem is zo belangrijk. Dat kan dus bijna alleen als je aanwezig bent in het nu, voelt/ervaart wat nu is, nu in je omgaat, wat nu speelt, zijn spel speelt door jou heen. Alle beladenheid, geladenheid alle emoties, verkramping. Wat is hier aan de hand, wat wil dit zeggen....... God spreekt altijd, het Licht is altijd aanwezig in de duisternis die jij gemaakt hebt. Als je naar t Licht wil luisteren zal alles oplossen in dit Licht.
Het is hierin heel belangrijk dat je puur bent, geen schijn, geen toneelspel maar puur zijn wat je bent. Laten zien wat in je is zonder houding zonder jezelf beter voor te spiegelen.
Eigenlijk bij jezelf blijven, bij jouw pure waarheid en beleven van dit moment. Hoe dit ook is, wat er ook in je omgaat, welk spel daar ook gespeeld wordt.

Als je bij die pure waarheid jouw pure waarheid van dit moment kunt blijven dan kan God je helpen. Dan kan het Licht hierop schijnen, en mag er inzicht en begrip komen over dat wat is. Dat wat je bezig houdt, wat je eventueel verwart, verdrietig maakt, boos maakt, waar je door in opwinding van geraakt noem maar op.
Dan is dat gewoon het materiaal waarmee God kan werken om jou om te zetten tot waarlijk Zijn beeld, het beeld van God, jouw unieke bijdrage en Zijn aan het geheel.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/2k077j0rzC

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN