over Inspiratie

Hoe diep kan Inspiratie raken? hoever kan het reiken? Wat kan omvat worden?
Waar is de inspiratie speculatie, een nieuw beeld, theorie puttend uit bepaalde boeken en wat uiteindelijk voor de Waarheid gaat zitten?
Waar is de Inspiratie een direkte uitdrukking, een direkt putten uit de Waarheid die tijdloos is?
Waar is de borreling een opengaan van de Poort der Waarheid en waar een nieuwe zinsbegoocheling?

De energie wordt steeds hoger, gaat sneller, en dat het aan ons ligt welke energie we kunnen bevatten, omvatten, indrinken. Naarmate wij zelf ons energiepeil omhoog brengen kunnen we ook meer omvatten, meer begrijpen, meer verbinding maken met de levende Bron.
Met oefeningen krik je ook de energie op, maar dat doe je met je persoonlijkheid, waardoor je met je persoonlijkheid in die energie zit. Maar die ben je dan nog niet, die kan nog van je afgepakt worden. Daarnaast maak je door oefeningen, meditatie/yoga etc. je eigen energievelden wakker.

Uiteindelijk kun je alleen maar ruimte scheppen voor de Kracht voor de Inspiratie, door zelf te verstillen, door zelf te verdwijnen. Dan kan die Energie, die Inspiratie meer en meer door jou heen komen, dan Ben je die Energie, en kun je er ook niet meer uit wegvallen. Dan heeft het Andere je over genomen, dan ben je er eigenlijk niet meer. Dit Andere Ben jij uiteindelijk werkelijk. Iemand die dit niet kan bevatten die zal er een beeld van maken vanuit zijn/haar realiteit/energiepeil. Hierdoor komt dus weer verwarring en gespletenheid, zie de wereld.


Kagib

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN