16-9-2000 leven uit de Kracht

Meer en meer zal duidelijk worden dat alleen dat bekrachtigt wordt dat gedaan wordt vanuit het niet-doen, vanuit een innerlijke afstemming. Een overgave om slechts dat te doen wat van binnenuit wordt aangegeven. Alles wat vanuit de kleine wil, vanuit onzekerheid, vanuit te snel willen, het willen zoals het ego wil etc. zal meer en meer niet meer werken.
Meer en meer zal dit zichtbaar worden in de wereld. Dat alles wat met het ego gedaan wordt, ook bv het positieve denken, of onder inspiratie van het hogere zelf, dat zal meer en meer niet meer gestimuleerd worden.

Alles overgegeven hebben. Vertrouwen hebben in het Andere. Dan zal alles in een volledige harmonie zich ontvouwen. Ook praktisch, het vervoer, het weer, geld, huisvesting alles. Alles wat vanuit deze Kracht gedaan wordt zal vrucht dragen. Uiteindelijk is dit de grootste Kracht om vanuit te leven. Een Kracht die boven alles staat, uiteindelijk alle touwtjes in handen heeft.
Deze Kracht is EEN, de andere krachten zijn versplinterd, altijd afhankelijk van de dualiteit, de op en neergang van het leven, allerlei persoonlijke belangen en verlangen.
Je zult gedragen, beschermd en geinspireerd worden zolang je in harmonie met deze kracht bent, en luistert naar de innerlijke impulsen. Dan leef je in het Eeuwige moment. Dan leef je vanuit de Eeuwigheid. Dan sta je eigenlijk buiten de tijd.

Kagib

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN