overgave





Geduld heeft geen betekenis meer bij de uiteindelijke overgave. Al wordt t wel van je gevraagd, heel vaak, in deze Stroom, in de overgave aan ik Ben. Maar je hebt het over gegeven, alles overgegeven. Jij bepaald niet meer de richting. Je volgt de Stroom van binnenuit en van daaruit laat je Het zich ontvouwen.
Je laat je omvormen, transformeren, laat dit toe, laat je raken. De verandering zal plaatsvinden waar nodig, stukken weggenomen worden, verruiming door belichting. Het ingelicht worden door het Licht in dat wat is. Zo waarlijk inzicht en begrip krijgen in het leven in jezelf. In Verbinding krijg je de Kracht die nodig is, die je nodig hebt, in overvloed als t moment dit vraagt.
In overgave aan deze Stroom verandert steeds meer het ankerpunt van leven. Je maakt je minder en minder druk door alles wat zich in de wereld van voorstellingen afspeelt. De wereld van de dualiteit, van voortdurende verandering. Je kijkt er meer en meer dwars doorheen.

Er ontstaat meer en meer n leegte in jezelf die meteen gevuld wordt door het pure Bewustzijn, het werkelijke Weten. De Liefde die niet van de dualiteit is. Je geeft jezelf hier graag aan over, het vervuld je, draagt je. Eigenlijk heb je dan niet zoveel meer nodig. Je laat je niet meer gevangen nemen door zoveel in de wereld. Je raakt waarlijk onthecht van mensen, van dingen. Speelt het spel waar nodig nog wel mee, maar raakt er niet meer door bezeten. Je hebt het spel doorzien.
En de verandering gaat door, maar niet jij doet, je laat het doen, door dat Andere. Meer en meer innerlijke ruimte dat zo ontstaat. Meer en meer waarlijk begrip. Een geworteld worden in de Eeuwigheid, wat niet van de tijd is. Daar rust, stilte, de Kracht in vinden.
De uiteindelijke Overwinning

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://www.megaupload.com/?d=GN4UAS4V

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN