doorZien





Alles mag er zijn. Niks is slecht, alles is een teken, van betekenis.
Onderdrukking, wegdrukken, er iets anders van maken heeft geen enkele zin.
Alleen ben er bewust bij aanwezig.
Laat t daar niet bij.
Durf t Licht erop te laten schijnen, dat zonder oordeel is, gewoon ziet wat is, wat er in je speelt, waardoor je reageert zoals je reageert.
Het meest geweldige zou zijn, als je een toeschouwer had die naar al je fratsen kijkt. Dat is eigenlijk het overkoepelende bewustzijn dat heel neutraal toekijkt, en ziet/doorziet wat gebeurd.
Als je dit her-kent dan weet je dat je meer bent.
Meer dan je emoties, je gedachten.
En in aandacht, dat blijft de kern, in aandacht, kunnen ze verdwijnen, als dit Licht erop mag schijnen.
Wanneer weet je niet. Ineens kan t moment daar zijn. Je doorziet t totaal, je begrijpt het met je hele wezen en t lost op. De emoties die eromheen zitten verdwijnen. Het is leeggemaakt, je wijdt er geen enkele gedachte meer aan, het bestaat gewoon niet meer. Het is alsof het er nooit geweest is. Weer een stuk ruimte voor de Liefde, voor het pure Zijn.

En het proces gaat altijd door.
Misschien zijn uiteindelijk de emotionele blokkades opgelost, en nog gaat het proces door. Het gaat altijd door, stilstand is achteruitgang.
Steeds wil zich weer iets nieuws zichtbaar maken, waar je jezelf met je verstand geen voorstelling van kunt maken. Het gaat slechts om open, ontvankelijk te blijven. Dan kan de ontvouwing doorgaan, en een volgend moment alles anders zijn.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://www.megaupload.com/?d=JA1H7WNM

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN