occulte gaven




Het ontwikkelen van gaven via technieken methoden etc. is gewoon te vroeg. Te vroeg om de heel eenvoudige reden dat jij er dan nog bent, jouw ego.
De ware gaven zullen geheel natuurlijk tot ontplooiing komen als jij verdwenen bent. Daar hoef je niets voor te doen, alleen de voorwaarden scheppen dat dit proces plaats mag vinden. Het omzettingsproces, het transformatieproces, het totaal leeg worden van alles wat je dacht te zijn. Alles laten verstillen, tot stilte laten worden, alle fixatie, vaak frustratie, de bezetenheid door zoveel.
Pas als dit proces plaatsgevonden heeft in alle dimensies van zijn. Als alle emoties verstild zijn, alle denken doorzien is, jezelf doorzien bent, jezelf ontmaskert hebt. Pas als je eigenlijk heel onpersoonlijk geworden bent, niet meer om t minste of geringste in opwinding geraakt, er een gelijkmoedigheid ontstaan is. Pas als je helemaal je hart gereinigd hebt van zoveel wat het 'vervuild' had.
Pas dan kunnen nieuwe deuren opengaan, nieuwe vormen van beleven, nieuwe mogelijkheden en gaven. Alles op de juiste tijd. Voor deze tijd blijven deze deuren hermetisch gesloten.

Heel belangrijk is de Essentie, dat die vrijgekomen is. Die Essentie die uiteindelijk Liefde is, puur Liefde. Dat die Liefde je heeft mogen transformeren en omzetten en alles een heeft gemaakt met deze Liefde. Gedragen, vervuld door deze Liefde mogen de nieuwe mogelijkheden zich openbaren. Niets meer in jou is aanwezig dat er misbruik van zou willen maken. Je Weet wat nodig is, en doet wat nodig is zonder eigen belang, eigen voor of afkeur. De Liefde in jou Ziet dan en Weet en doet en kan het enig juiste laten gebeuren.


Kagib

En de uitgesproken woorden

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN