het Oertype

Het Oertype is je ware Essentie. Van daaruit zou het ware ontvouwingsproces kunnen plaatsvinden. Maar bijna iedereen heeft deze Verbinding verloren waardoor ze steeds de corrigerende werking hiervan ondervinden. Want dit oertype is uiteindelijk ook de Oerkracht en alles wat niet met deze Kracht in harmonie is wordt gecorrigeerd.
Als je wel met dit Oertype samenwerkt dan ben je in harmonie met de Kracht die boven alles staat. Dan kunnen er wonderen gebeuren, en kan je niets meer in de weg staan op het aardse vlak.
Het gaat er dus in het leven om, de afstemming te vinden met je Oertype.
Als hier nog niet echt verbinding gemaakt mee kan worden fungeert de Broederschap als een soort bemiddelaar van deze Kracht.

Dus eerst ga je onder leiding van de Broederschap, Wezens die de weg al tot het einde gegaan zijn, maar als je er klaar voor bent dan neemt jouw Oertype het over, jouw Essentie. Dan kun je gaan van heerlijkheid tot heerlijkheid, van Kracht tot Kracht.
Het bijzondere is ook dat elk Oertype uniek is. We zullen dus uiteindelijk niet een eenheidsworst worden maar elk individu zal zeer specifieke kwaliteiten en mogelijkheden hebben.
Belangrijk is ook het aspect van Vrijheid. De Broederschap en daarna het Oertype mag en kan jou niet dwingen. Het is een voor-beeld dat steeds krachtiger kan gaan stralen. Het is de uiteindelijke Realiteit voordat er enig beeld van gemaakt is, dus een waar voor-beeld. Uiteindelijk zul je dit voor-beeld steeds krachtiger kunnen 'zien' en 'proeven', ervaren, maar jij zal de concequenties moeten trekken, het in daad om moeten zetten. Als je dit doet dan kan dit Oerbeeld steeds weer nieuwe facetten openbaren, dus krijg je weer iets nieuws te zien, te ervaren. Dit proces kan dus in alle Eeuwigheid door gaan, zolang de afstemming blijft.


Kagib

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN