seksualiteit



Ook de seksualiteit wil bevrijd worden, omgezet worden, uitdrukking worden van de Liefde.
Dit word dan zichtbaar in alles wat je bent en doet. Alles is dan erotiek maar heeft niets te maken met lust of dat je seks met iemand wil beleven. Dat kan een van de uitdrukkingen zijn. Maar in alles wat je aanraakt wordt je dan aangeraakt door de Liefde in zachtheid in tederheid, gevoelig zijn voor alles om je heen.
Als die verbinding met t hart met het Bewustzijn nog niet plaatsgevonden heeft dan worden we als t ware nog geleefd door t dierlijke. Dierlijke driften, vooral mannetjes ;) lustverlangens, geen verbinding zoeken maar vooral gefixeerd zijn op eigen bevrediging.
Terwijl als wel verbinding gemaakt is met t hart met de Liefde dan gaat t juist om verbinding, juist om afstemming, juist om samen beleven,  op elkaar reageren. In het seksuele spel maar uiteindelijk in alle uitwisseling van energie.
In die Verbinding kun je ook waarlijk jezelf één voelen met de ander zonder de daad te doen.

Het is echt mogelijk.
Uiteindelijk één hart worden in een wederzijds open zijn.
Als beide die verbinding met t hart gemaakt hebben, dan kun je als t ware in die energie met elkaar versmelten, zonder elkaar aan te raken.
Kan heel erg intens zijn heel lief overstromend van liefde voor elkaar.
Zeker kan t zo zijn dat t lichaam dan ook mee wil doen, of een kus als bekrachtiging, of een hele diepe innige omhelzing waarin die energieën wederzijds stromen.
In die ware openheid is er zoveel moois mogelijk zo'n diepte van aanraking en verbinding.
Het gaat om t proeven van t moment, zonder invulling, gewoon voelen wat is. Die stroom raakt helemaal verbroken als er verwachtingen in t spel zijn, als er iets moet gebeuren.
In die afstemming, Verbinding, wordt je gewoon geleid, wordt je geleid door de energie die er is bij de ander dit wederzijds dat de ander reageert op jouw energie.
Dan zal er ook nooit een forceren zijn.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/PPIe3uYUKv

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN