jeZelf worden



Het gaat er eigenlijk om dat God het Goddelijke door ons heen weer op kan staan, zich door ons heen kan openbaren uitdrukken, uitstralen.
In alles, in ons hele zijn, handelen, spreken noem maar op. Dat er meer en meer ruimte in ons komt hiervoor omdat wij verdwijnen, alles waar wij vol van zijn. Dan ook een meer en meer ervaren in jezelf wat Eeuwig is wat onveranderlijk is niet te verwoesten is, wat je in Essentie eigenlijk bent. Wat overblijft als t ego verdwenen is.
Dan nog blijft er een eigenheid omdat jij een geheel unieke persoonlijkheid bent waar t Goddelijke gebruik van kan maken, eigen kwaliteiten en mogelijkheden. We worden geen eenheidsworst alleen onze Essentie is één, één Bewustzijn.
Meer en meer kan dit ervaren in je opstaan, het ervaren van dat Andere van God van je Essentie, helderder en helderder, krachtiger en krachtiger. Minder en minder kan vat op je krijgen, kan je hier nog uithalen, uit deze Verbinding halen, wat er ook om je heen gebeurd.
Het is de ware stille alles verstillende Kracht.

Voor t ego heeft dit natuurlijk grote gevolgen, want dat wil blijven, overeind blijven, aanwezig blijven. Dat wil niet verdwijnen. Zal zich ook niet zomaar overgeven. Maar hoe krachtiger het Licht kan schijnen, het Bewustzijn hoemeer t ego gewoon niet anders meer kan dan zich overgeven dan Zien wat is in dit heldere waarlijk Liefdevolle Licht. Alles wordt opgebroken wat eerst nog zo zeker leek. Alles wat gekristalliseerd is in beelden waarin alles vastgezet was, waar zekerheid in gevonden was. Alles op losse schroeven, alle schijnzekerheden ontmaskert. Alles op zijn kop wat eerst de werkelijkheid leek. Het Leven wil weer gaan stromen, doorstromen, bevruchten, nieuwe dimensies aanboren, nieuwe verbindingen maken.

Je wordt meer en meer onpersoonlijk naarmate je versmelt met Essentie met God met het Goddelijke, meer en meer universeel, alomvattend. Minder en minder kan dat wat van de tijd is vat op je krijgen omdat je vervuld bent door de Eeuwigheid.
Dit proces gaat altijd door zolang je open blijft, ontvankelijk voor de inwerking. Dan kan de omzetting de transformatie plaats blijven hebben, de veranderingen van binnenuit. Hoemeer ruimte gekomen is ruimte gemaakt is voor Essentie hoemeer je ervaart, Weet de dood bestaat niet. Angst verdwijnt, waar ben je nog bang voor als je vervuld bent door het Al wat uiteindelijk niets is en toch Alles. Wat je mee zult nemen naar de andere kant. Het Eeuwige Bewustzijn dat Weet wat is alles omvat en bevat.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/Jar9t8jwTT

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS